Jutro poslije Stvaranja

Jutro poslije Stvaranja

“Jutro poslije Stvaranja” je moja prva knjiga. Dobro, nisam napisao knjigu već sam napravio naslovnu fotografiju knjige. Knjigu je napisala domaća autorica Augusta Benčić Ivančin. Na njen nagovor prvi sam put radio tako nešto. Samo fotografiranje je trajalo oko sat vremena dok se nisu dobili željeni rezultati koje je Augusta zamislila i koje smo prilagodili. Knjiga govori o ženi koje je odlučila zavesti svećenika, a on njoj vratiti vjeru u Boga.

Augustine knjige mi se posebno sviđaju jer su atipične. Nisu sladunjavi ljubići, već ona otvoreno piše o temama koje su u Hrvatskoj pomalo kontroverzne. Tako njena prva knjiga “SvingeRaj” govori o svingerima i tom načinu života, ali nema pornografije, erotike ili neke sladunjave ljubavi. Knjigu “SvingeRaj” možete kupiti preko knjižarskog lanca Hoću knjigu na njihovoj web stranici, direktno putem Facebook stranice autorice Augusta B I/ Autor i u svakoj bolje opremljenoj knjižari.

Knjiga “Jutro poslije Stvaranja” će biti službeno predstavljena čim epidemiološke mjere to budu dopustile, a u prodaji će biti na prije navedenim mjestima. 

Knjigu možete nabaviti putem webshopa Hoću knjigu ili direktno od spisateljice putem Facebooka ili Twittera sa posvetom.

Nina je odlučila obračunati se s Bogom. I Crkvom. I Vjerom. Bog joj se nije ukazao, Crkva joj nije oprostila, a Vjera joj nije pomogla da se utješi nakon ‘grijeha’ koji je počinila. I zato ih je sve odbacila nakon što ih je svojevoljno prigrlila da bi Pripadala. No, sudbina je htjela drugačije. Nina je upoznala Antu, svećenika kojemu je odlučila skinuti kolar. Ante je Ninu odlučio vratiti Vjeri. I Bogu. Crkva im se našla na putu. I svi njezini tabui o kojima Nina polemizira i koje propitkuje uz pomoć živopisnih prijateljica Xen i Sonje, čije potpuno različite živote jedino ona spaja. Augusta Benčić Ivančin, Jutro poslije Stvaranja
Augusta Benčić Ivančin: Jutro poslije stvaranja
Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi poboljšanja funkcionalnosti same stranice i radi boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića se mogu kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima pogledajte ovdje.
Prihvaćam
Roberto Bilić Photography