Uvjeti korištenja

1. AUTORSKA PRAVA

Nositelj autorskih prava (fotografije, video i tekstovi) je Roberto Bilić, ukoliko nije drugačije naznačeno. Nije dozvoljeno korištenje navedenih materijala bez pismenog odobrenja autora. Bez posebnog odobrenja fotografije mogu koristiti isključivo modeli na fotografijama ili osobe za koje je fotografiranje objavljeno. Navođenje autora imenom i prezimenom je obavezno za nekomercijalnu i komercijalnu svrhu. Za dijeljenje poveznica na društvenim mrežama može se još koristiti ‘tagiranjem’ Facebook stranice ili ove web stranice. Više o autorskim pravima možete pročitati na stranicama Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo.

 

2. KORIŠTENJE FOTOGRAFIJA

U slučajevima gdje pismeno/usmeno bude odobreno korištenje fotografija ili video materijala, isti se može koristiti isključivo za te svrhe.
Nije dozvoljeno prenošenje prava korištenja na druge osobe ili tvrtke bez prethodne suglasnosti autora.

Za sve nedoumice možete mi se obratiti putem kontakt forme ili društvenih mreža. Fotografije su zaštićene sustavom Copytrack.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi poboljšanja funkcionalnosti same stranice i radi boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića se mogu kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima.
Prihvaćam
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!