Uvjeti korištenja

AUTORSKA PRAVA

Nositelj autorskih prava (fotografije, video i tekstovi) je Roberto Bilić, ukoliko nije drugačije naznačeno. Nije dozvoljeno korištenje navedenih materijala bez pismenog odobrenja autora. Bez posebnog odobrenja fotografije mogu koristiti isključivo modeli na fotografijama ili osobe za koje je fotografiranje objavljeno. Navođenje autora imenom i prezimenom je obavezno za nekomercijalnu i komercijalnu svrhu. Za dijeljenje poveznica na društvenim mrežama može se još koristiti ‘tagiranjem’ Facebook stranice. Više o autorskim pravima možete pročitati na stranicama Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo.

 

TKO MOŽE KORISTITI FOTOGRAFIJE/VIDEO BEZ PISMENOG ODOBRENJA?

Bez pismenog odobrenja multimedijalni materijal smiju koristiti osobe koje se nalaze na tim fotografijama i to isključivo ako su one subjekt fotografije (glazbenici na koncertima, glumci u predstavama i slično) uz navođenje autora. Ukoliko niste sigurni smijete li koristiti kontaktirajte me. Koristiti se smiju na društvenim mrežama, internetskim stranicama (osobne, portali i dr) i na televiziji. U tim slučajevima je dozvoljeno i korištenje u komercijalne svrhe (promocija, reklama i dr.).

Ova stranica koristi kolačiće (COOKIES) radi poboljšanja funkcionalnosti same stranice i radi boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima.
Prihvaćam
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!