Ljeto u Istri 2019.

Ljeto u Istri 2019.

Ljeto u Istri – Dosta često me pitaju “Što ima zanimljivog u Puli i Istri općenito od događanja?”. Ili “Zašto nisi zvao da ideš na XY događanje. Nismo vidjeli da to ima”. Iz tog razloga sam napisao ovu preporuku događanja ovog ljeta u Istri koja ne smijete propustiti. Termini su preneseni sa službenih stranica i ne odgovaram za točnost podataka. Za više informacija provjerite na njihovim službenim stranicama. Ove su mi prve pale na pamet, pa ću usput ažurirati ako naletim ili se sjetim još nekih zanimljivih događanja koje vrijedi posjetiti. Sve fotografije možete pogledati u galeriji fotografija klikom na albumi i radovi.

UPDATE: 02.08.2019.

LEGENDFEST

skulptura maše @ Legendfest 2018.
Legendfest - Ljeto u Istri

Legendfest se 26. i 27. srpnja 2019. godine odvija u mjestašcu Pićan u Istri. Riječ je o festivalu legendi, mitova i priča. Ove godine su tema krsnici i vile. Kako je bilo prošle godine pogledajte u galeriji fotografija.

www: legendfest.hr

Festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat

Anton Lachky company - Festival plesa i neverbalnog kazališta u Svetvinčentu
Festival plesa i neverbalnog kazališta - Svetvinčenat

Ove se godine po 20. put u Svetvinčentu odvija Festival plesa i neverbalnog kazališta. Jako zanimljiva manifestacija za ljubitelje plesa i umjetnosti. Festival se odvija od 18. do 21. srpnja 2019. godine na tri lokacije u Svetvinčentu (Placa, Lođa i Kaštel).

U galeriji fotografija možete vidjeti Festival plesa i neverbalnog kazališta 2019.

www: svetvincenatfestival.com

Srednjovjekovni festival u svetvinčentu

Ples vještica 4 - udruga Vodorige
Srednjovjekovni festival - Svetvinčenat

Nakon Festivala plesa i neverbalnog kazališta u Svetvinčentu ima i Srednjovjekovni festival. Tu možete vidjeti zanimljive borbe vitezova, stare zanate i mnoštvo drugih zanimljivosti. Odvija se od 01. do 05. kolovoza 2019. godine. Prošlogodišnji festival možete vidjeti u galeriji fotografija.

Radi kiše odgođeno za subotu (03.08.) i nedjelju (04.08.)

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi poboljšanja funkcionalnosti same stranice i radi boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića se mogu kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima pogledajte ovdje.
Prihvaćam
Roberto Bilić Photography