Ljeto u Istri 2019.

Ljeto u Istri 2019.

Ljeto u Istri – Dosta često me pitaju “Što ima zanimljivog u Puli i Istri općenito od događanja?”. Ili “Zašto nisi zvao da ideš na XY događanje. Nismo vidjeli da to ima”. Iz tog razloga sam napisao ovu preporuku događanja u Istri koja ne smijete propustiti. Termini su preneseni sa službenih stranica i ne odgovaram za točnost podataka. Za više informacija provjerite na njihovim službenim stranicama. Ove su mi prve pale na pamet, pa ću usput ažurirati ako naletim ili se sjetim još nekih zanimljivih događanja koje vrijedi posjetiti. Sve fotografije možete pogledati u galeriji fotografija klikom na albumi i radovi.

UPDATE: 02.08.2019.

LEGENDFEST

Legendfest se 26. i 27. srpnja 2019. godine odvija u mjestašcu Pićan u Istri. Riječ je o festivalu legendi, mitova i priča. Ove godine su tema krsnici i vile. Kako je bilo prošle godine pogledajte u galeriji fotografija ispod teksta.

 

www: legendfest.hr

Festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat

Ove se godine po 20. put u Svetvinčentu odvija Festival plesa i neverbalnog kazališta. Jako zanimljiva manifestacija za ljubitelje plesa i umjetnosti. Festival se odvija od 18. do 21. srpnja 2019. godine na tri lokacije u Svetvinčentu (Placa, Lođa i Kaštel). U galeriji fotografija možete vidjeti prošlogodišnji Festival plesa i neverbalnog kazališta.

www: www.svetvincenatfestival.com

Srednjovjekovni festival u svetvinčentu

Nakon Festivala plesa i neverbalnog kazališta u Svetvinčentu ima i Srednjovjekovni festival. Tu možete vidjeti zanimljive borbe vitezova, stare zanate i mnoštvo drugih zanimljivosti. Odvija se od 01. do 05. kolovoza 2019. godine. Prošlogodišnji festival možete vidjeti u galeriji fotografija.

Radi kiše odgođeno za subotu (03.08.) i nedjelju (04.08.)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova stranica koristi kolačiće (COOKIES) radi poboljšanja funkcionalnosti same stranice i radi boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima.
Prihvaćam
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!