Festival plesa i neverbalnog kazališta u Svetvinčentu

Festival plesa i neverbalnog kazališta u Svetvinčentu

U Svetvinčentu se je od 22. do 24. srpnja 2022. godine održavao 23. Festival plesa i neverbalnog kazališta u Svetvinčentu. Festival je otvoren plesnom predstavom Geometrija daha koreografkinje Laura Aris Alvarez u produkciji Zagrebačkog plesnog ansambla. Plesna predstava je održana na placi ispred kaštela Morosini-Grimani.

Nakon toga se u samom kaštelu održao interdisciplinarni projekt Ruins, čiji su koncept i koreografiju smislili Rhys Dennis i Waddah Sinada i izveli to u produkciji organizacije Fubunation.

Prvi je dan zatvoren multimedijskom plesnom predstavom Klown u koreografiji i izvedbi Matee Bilosnić, a u produkciji Natali Perić i Zadarskog plesnog ansambla.

Festival je zatvoren u nedjelju 24. srpnja sa predstavom The Others u produkciji Anton Lachky i produkciji Anton Lachky Company. Više o festivalu možete saznati na internetskim stranicama Festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat, cijelu galeriju fotografija na mojoj Facebook stranici, a na ovoj stranici možete pogledati galeriju fotografija 19. Festivala plesa i neverbalnog kazališta.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi poboljšanja funkcionalnosti same stranice i radi boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića se mogu kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima pogledajte ovdje.
Prihvaćam
Roberto Bilić Photography